Tjänster & priser

Att investera i en professionell och välproducerad produktion är en stor del i att uppnå en bra och konkurrenskraftig slutprodukt. Med hjälp av den senaste tekniken och mjukvaran inom ljudproduktion, kombinerat med kunskap och ett modernt arbetssätt utarbetar vi tillsammans ditt unika sound.
 

Inspelning

Inspelning av sång, instrument eller voice over. Du utmanas till att göra ditt bästa.
 

Produktion

Musik i olika genres allt från modern EDM och pop till klassiska piano- och stråkarrangemang.

Mix

Musik i olika genres allt från modern EDM och pop till klassiska piano- och stråkarrangemang.

Editering

Välj rätt tagning efter inspelning eller få din sångtagning pitchkorrigerad. Klipp din Podcast eller ditt filmljud.
 

Mastering

Din musik blir fyllig, får rätt frekvensbalans och dynamik. Mastering blir extra viktigt för att din musik ska uppfylla nya loudness-standarder för streaming.

Spotify & itunes

Få din musik publicerad på några av de största streamingplattformarna så som Spotify och iTunes.

 

Nya tjänster under 2021

Utbildning

Vill du utveckla din förmåga att arbeta i studio och skapa musik? Under 2021 har du möjlighet att få exklusiv och personlig utbildning inom exempelvis inspelning, produktion, mix och mastering. Tillsammans planerar och strukturerar vi upp utbildningen i studion med målet att du ska få ut så mycket som möjligt av utbildningen. Utbildning ges både på svenska och engelska. (klicka här för ett smakprov).
 

where you are!

Under dessa särskilda förhållanden kopplat till Covid-19 krävs särskilda anpassningar. Du är alltid varmt välkommen till Innovation Studio Uppsala men vi har även möjlighet att hjälpa dig där du är eftersom stora delar av Innovation Studio är portabel. Behöver du hjälp med inspelning, podcasts, voice overs, videokonferenser, utbildningsmaterial eller liknande, låt oss få hjälpa dig!

Social media content

Vill du som företag, artist eller privatperson ha hjälp med content för sociala medier så som Instagram, Facebook eller YouTube? Vi kan hjälpa dig från idé till färdigt och publicerat content inom foto, video, voice overs och animation.

new event 2021 (follow the link to register)